Menu

Redouan el Boustati

Business Consultant JAVA / C++ / Mobile

Op dit moment ben ik binnen StarApple eindverantwoordelijke voor alle Java, C++, Mobile en Embedded functies in regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg.

Een nieuwe baan zoeken is een grote stap. Een hele belangrijke stap waar je immers goed over moet nadenken. Je toekomstige collega’s en je werkomgeving is iets waar je een grote portie van de week mee te maken hebt. Het is daarom ook heel belangrijk om de juiste beslissing te maken. Hier komt mijn hulp te pas. Ik vind het óók belangrijk dat jij de juiste keuze maakt. Met mijn kennis en netwerk binnen de IT markt weet ik precies welke werkgever past bij jouw skills, persoonlijkheid en voorkeuren. Ik zorg ervoor dat jij op de juiste plek gaat zitten.

In mijn dagelijkse leven sport ik graag. Ik kickboks en fitness graag. Dit doe ik afwisselend. Verder hou ik ervan om met mijn vrouw uiteten te gaan. Ik breng mijn vrije tijd graag door met mijn vrouw. Mijn vrouw is mijn motivatie achter alles!

Ben jij op zoek naar een collega of functie als IT-specialist in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Limburg? Als het te maken heeft met Java, Embedded, Mobile (iOS of Android) en C++ ben je bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact op!

 

Mijn JAVA collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!