Menu

Mohammed Fathi

Business Consultant .NET

Als consultant ben ik continu bezig een win-win situatie te creëren voor zowel mijn klant als voor de kandidaat. Mensen de mogelijkheid geven tot een nieuwe carrière en bedrijven verblijden met een nieuwe collega. Dat is wat ik doe. Binnen StarApple ben ik eindverantwoordelijke voor alle .NET & C# vacatures in regio Noord-Holland. Voldoening haal ik uit successen. Succes is niet per se een kandidaat plaatsen bij een bedrijf maar na 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar horen dat hij/zij nog naar tevredenheid werkt en dat mijn klant nog steeds tevreden is met de kandidaat.

Tijdens het werk ben ik professioneel, duidelijk en gefocust. Altijd ogen op het doel en doorgaan tot het gelukt is. Mijn partners en ik hebben ook maar één afspraak en dat is dat we altijd 100% eerlijk en transparant tegen elkaar zijn.

Buiten StarApple ben ik iemand die leeft met de dag. Regelmatig plan ik niets in maar zijn mijn weekenden toch bomvol. Spontaan, eerlijk en actief zijn woorden die mij dan goed omschrijven. Verder vindt ik het heerlijk om zondag lekker te voetballen met mijn team (WV-HEDW) in Amsterdam, afspreken met vrienden en mijn familie te bezoeken.

Ben je op zoek naar een consultant die jou op plek #1 zet en alles op alles zet om je te helpen? Neem gerust contact op met mij .

Mijn .NET collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!