Menu

Mathilda van Delden

Principal Consultant .NET

“Life gets better by change not by chance”

Binnen Starapple ben ik eindverantwoordelijk voor alle C# .NET, Azure en Xamarin vacatures in Utrecht. Als Recruitment Consultant haal ik al een langere tijd voldoening uit het helpen van bedrijven aan de juiste IT specialisten. Op professioneel gebied is er voor mij niks mooiers dan verschillende persoonlijkheden en situaties bij elkaar te brengen en dit met elkaar te matchen. Voldoening uit mijn werk haal ik pas als ik zie dat een professional groeit in zijn of haar nieuwe baan. Ook aan de kant van mijn zakelijke relaties haal ik voldoening op het moment dat zij tevreden zijn met hun medewerker en hierbij ook echt geholpen zijn. .NET ontwikkelaars en zakelijke relaties merken hoogstwaarschijnlijk de passie die ik heb voor IT vrij snel. Ondanks het feit dat ik nog geen regel code kan lezen en wiskundig een ramp ben, heeft IT mijn volledige aandacht.

Mensen doen zaken met mensen, daarom is het ook goed om wat te weten over mij als persoon. In het dagelijkse leven naast mijn werkzaamheden bij Starapple ben ik ook fulltime moeder van vier. In mijn “kostbare” vrije tijd geniet ik ervan om uit eten te gaan en zoek ik vaak de gezelligheid op. Mede door een druk gezin ben ik dan ook bij Starapple op maandag, woensdag en donderdag inzetbaar als Consultant.

Als jij op zoek bent naar een Recruitment Consultant met passie voor haar werk en die niet wegloopt voor een uitdaging, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zoek jij als .NET ontwikkelaar een consultant met marktkennis, ervaring en de drive om jou daadwerkelijk te helpen, ben jij wederom ook bij mij aan het juiste adres. Ideeën uitwisselen, een openstaande vacature of jouw baanmogelijkheden verkennen? Neem dan gerust contact met mij op.

Mijn .NET collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!