Menu

Donny Jansen

Business Consultant Fullstack

Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT specialisten, dat is StarApple in één zin. Mijn naam is Donny Jansen en ben binnen StarApple gespecialiseerd in de bemiddeling van PHP, Front-end, UX/UI en Python developers in de regio Noord-Holland.

Waar de schaarste in de arbeidsmarkt jaarlijks steeds meer aantrekt, neemt ook de roep naar hulp toe. Ik als Business consultant doe mijn best om, dag in dag uit, mijn business partners te helpen en te ontzorgen op het gebied van werving en selectie. Naast het helpen van klanten help ik ook business professionals aan een nieuwe baan en bouw ik samen met deze mensen aan hun toekomst. Binnen mijn functie help ik dus niet alleen bedrijven aan goed personeel, maar ik help ook mensen. De combinatie is wat mij motiveert om elke dag weer alles eruit te halen wat erin zit.

Help ik jou met jouw volgende stap in je carrière? Of ben je op zoek naar IT specialisten voor jouw organisatie? Dan kom ik graag met jou in contact om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mijn PHP | Python | Front-end & UX/UI Design collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!