Menu

Diana Hameli

Business Consultant Testing

Mijn motto in het leven is “fall seven times, stand up eight”.

Binnen StarApple ben ik Business Consultant op het gebied van Testing. Ik ben gespecialiseerd in onze discipline ‘Testing’ en ik bemiddel (Software) Testers door heel Nederland. De focus van mijn dienstverlening ligt op kwaliteit. Het vertalen van de wens(en) van mijn kandidaten en klanten is van essentieel belang om beide partijen (kandidaat én bedrijf) de mogelijkheid te bieden om professionele groei & ontwikkeling door te zetten en ambities na te streven.
Doordat ik op dagelijkse basis veel contact heb met Software Testers begrijp ik de complexiteit van de functie en ben ik in staat om wensen van (on)ervaren Software Testers en klanten te vervullen. Het waarborgen van kwaliteit is een essentieel onderdeel voor (Software) Testers, dit komt mooi overeen met mijn eigen visie en diensten als Business Consultant waar ik het leveren van kwaliteit voorop stel.

In mijn dagelijkse leven naast mijn werkzaamheden bij StarApple ben ik veel te vinden in de sportschool en bij mijn familie. Ik geniet er van om uit eten te gaan en te shoppen.
Verder houd ik er van om mijzelf dagelijks nieuwe dingen aan te leren en mijzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk gebied en zakelijk gebied. Dit doe ik d.m.v. boeken lezen.

Wil jij samen sparren over nieuwe mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op!

Mijn Testing collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!