Menu

Daisy Parmessar

Business Consultant Fullstack

Hola! Ik ben Daisy en ik wil je alvast het volgende meegeven: “Quitters never Win, and Winners never Quit!”.

Ik houd ervan om mensen een stapje verder vooruit te helpen. Dit is dan ook mijn missie binnen StarApple als Business Consultant. Ik houd mij bezig met het vinden van de juiste werkgevers voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dit doe ik met name voor PHP, Python, Front-end, UX-UI en Full-stack developers.

Daarom ga ik graag met jou het gesprek aan om te kijken naar jou als persoon, jouw werkzaamheden en naar het geen waar jij nu precies naar op zoek bent. Of dat nu een nieuwe functie is, een nieuwe uitdaging of een nieuwe werkgeven waar jij naar op zoek bent. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ik passende (en vooral leuke) opties bij jou kan voorleggen: Winners never Quit!

Om nog even kort wat over mijzelf te vertellen: ik houd er heel erg van om de wereld te ontdekken (zo vaak als het kan én zo lang als ik kan), om me bezig te houden met diverse sporten (denk aan zaalvoetbal, boksen, fitness), om continu muziek te luisteren en om daarnaast ook mijn eigen muziek te maken (piano/drummen/gitaar), en ten slotte: om gezellig met familie en vrienden af te spreken. Ook houd ik ervan om nieuwe dingen te leren en mijzelf eigen te maken, zoals Spaans leren, een nieuw muziekinstrument bespelen of door het lezen van business/personal growth boeken.

Lijkt het jou leuk om jouw wensen te bespreken met mij? Neem dan gauw contact op met mij en dan plannen we snel een afspraak in. Hasta pronto!

Mijn PHP | Python | Front-end & UX/UI Design collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!