Menu

Caner Hamamioglu

Partner

Ik ben Caner Hamamioglu, een van de partners en oprichters van Starapple. Inmiddels ben ik al 15 jaar actief binnen de IT arbeidsbemiddeling.

In al die jaren heb ik niet alleen energie gekregen van het maken van de goede match tussen kandidaat en organisatie maar ook van het investeren in duurzame relaties met onze kandidaten en opdrachtgevers.
Persoonlijk geloof ik dat eerlijkheid, openheid en vertrouwen de basis zijn voor gezamenlijk succes.
Daarom nodig ik IT professionals en organisaties uit om in gesprek te gaan, kennis uit te wisselen en te sparren over hun zoektochten en organisatiedoelstellingen. Vanuit mijn positie in de arbeidsmarkt deel ik graag mijn ervaringen.

Als een van de eindverantwoordelijken binnen Starapple streef ik ernaar uitstekende recruitment consultants op te leiden en aan te trekken. Mensen die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard maken ook wij ook weleens fouten. Hier trekken we graag lering uit, daarom hoor ik graag waar wij het nóg beter kunnen doen. Ons doel is immers om zowel onze kandidaten als opdrachtgevers een prettige ervaring te bieden. Dit doen we enerzijds door kandidaten te begeleiden bij een mooie nieuwe stap in de carrière en anderzijds organisaties te helpen bij het vinden van die nieuwe langverwachte collega.
Wil je ergens over van gedachte wisselen? Ik ben het snelst bereikbaar op 06-29459235 of via [email protected]
Tot horens!

Mijn collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!