Menu

Arda Disveld

Business Consultant Testing

Je kan de golven niet stoppen, maar je kan wel leren surfen -Jon Kabat-Zinn

Als Business Consultant bij StarApple richt ik mij op het koppelen van IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière aan ambitieuze bedrijven. StarApple richt zich op verschillende disciplines binnen de IT waardoor we allemaal over focus beschikken binnen ons eigen specialisme.

Zelf ben ik gespecialiseerd in onze discipline ‘Testing’ en bemiddel ik Software Testers door heel Nederland. De focus van mijn dienstverlening ligt op kwaliteit. Het vertalen van de wens(en) van mijn kandidaten en klanten is van essentieel belang om beide partijen (kandidaat én bedrijf) de mogelijkheid te bieden om professionele groei & ontwikkeling door te zetten en ambities na te streven.

Doordat ik op dagelijkse basis veel contact heb met Software Testers begrijp ik de complexiteit van de functie en ben ik in staat om wensen van ervaren en onervaren Software Testers te vervullen. Het waarborgen van kwaliteit is een essentieel onderdeel voor Software Testers, dit komt mooi overeen met mijn eigen visie & diensten als Business Consultant waar ik het leveren van kwaliteit voorop stel.

Van nature vind ik het belangrijk om mensen te helpen en om hen samen te brengen. Het maken van verbindingen is iets waar ik positieve energie uit haal en hier om luister ik graag naar jouw wens(en) & ambities om hier zo goed mogelijk op aan te sluiten!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, een volgende stap in jouw carrière of wil je vrijblijvend een keer sparren?! Neem dan contact met mij op!

 

Mijn Testing collega's

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!