Menu
company_logo

Over VCS Observation

Werk mee aan een veilige, schone en leefbare publieke ruimte.VCS Observation is 25 jaar geleden opgericht. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot expert in publieke veiligheid. We zijn aanwezig op plekken waar veel mensen samenkomen.Bijvoorbeeld in steden, het openbaar vervoer, lucht- en zeehavens, musea, winkelcentra en stadions. We dragen zorg voor zowel hardware, infrastructuren en netwerken als voor technology en innovation. Zoals kunstmatige intelligentie, deep learning en data science. Dagelijks zetten onze professionals zich in om met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger, schoner en leefbaarder te maken. We zijn continu op zoek naar nieuwe toepassingen.

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij VCS Observation

We hebben een schat aan ervaring bij bekende klanten, zoals verschillende grote gemeenten, vervoersbedrijven en ziekenhuizen.

Onze kennis en ervaring combineren we met persoonlijke betrokkenheid. Het resultaat: succesvolle projecten en duurzame relaties.

VCS Observation is een familiebedrijf. Dit merk je aan onze betrokken en informele werksfeer. Wij houden de lijnen kort, nemen snel beslissingen.

We breiden onze dienstverlening continu uit met de laatste innovaties. Reken ook op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Camera Toezicht Ruimte (CTR) Politie Rotterdam-Rijnmond