Menu
company_logo

Over Secret Ninja's

“Custom made awesomeness is our mission”We are Secret Ninja’s! Of het nou gaat om awesome custom software, soepele processen of machtig mooie websites, wij deinzen nergens voor terug. Altijd klaar voor actie, sluipen wij geruisloos door de digitale wereld. Sneller dan een schaduw en getraind op maximale impact, brengen wij elke missie tot een succesvol einde.Whatever you've got, we're trained for it!Kick-Ass missionsBekijk de missies die onze Ninja’s succesvol hebben uitgevoerd op Secretninjas.nl

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij Secret Ninja's

Wij zijn het enige bedrijf met ninja’s in dienst die ass-kicken in de digitale wereld. Met ongelofelijke souplesse maken zij custom made software waar de awesomeness vanaf spat.Van web of mobile-applicaties, websites en apps gaat ons hart sneller kloppen. Onze kracht ligt in het ondersteunen van bedrijfsprocessen, met op maat gemaakte softwareAls het gaat om het laten slagen van een missie, staat teamwork op nummer 1 (en Cola en Dorito’s, maar dat is weer een ander verhaal).

Daarom gaan wij altijd een samenwerking op lange termijn aan. Zo kunnen we geleverde software steeds doorontwikkelen en up-to-date houden, zodat het zijn awesomeness niet verliest.Nog niet overtuigd? (Écht, hoe dan?!) Sluip* dan door onze missies (no boobytraps, promise). Tot gauw!*Secret Ninja’s is niet verantwoordelijk voor de volgende dingen: hyperventilatie, blinding awesomeness en chipskruimels.

Secret Ninja's