Menu
company_logo

Over Recruitnow

Wij zijn RecruitNow. Een toonaangevende scale-up in online recruitment. We bruisen van energie en zijn razend enthousiast over wat we doen. En alles wat we doen, doen we vanuit onze missie: bedrijven in de flexbranche helpen groeien. Of dat nou met een digitale strategie is, ons vooruitstrevende ATS Cockpit of een converterende recruitmentsite. We maken onze klanten futureproof. Dat is onze belofte en daar houden we ons graag aan. Gewoon vanuit het kei-leuke Amersfoort.

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij Recruitnow

Werken bij RecruitNow geeft je energie. We werken met een leuk, gedreven en slim team aanpakkers om de gaafste recruitmentoplossingen te bouwen. Dat doen we met een gezonde dosis humor en nuchterheid. Dat betekent samen de schouders eronder en klanten helpen met groei. Maar er is ook aandacht voor jouw groei, bijvoorbeeld door kennissessies, events en ons e-learningplatforrm GoodHabitz.

Een goede werksfeer vinden we belangrijk: daarom staat de lunch elke middag klaar, zijn er vrijblijvende uitjes en kan je aansluiten bij de bootcamp of zaalvoetbalwedstrijd die we maandelijks organiseren. Wil je vroeg beginnen en vroeg naar huis, of juist later beginnen en langer blijven? Volledig op kantoor of liever combineren met thuiswerken? Werk zoals dat bij jou past.

Groei mee met RecruitNow

Bekijk ons op Instagram

@recruitnow