Menu
company_logo

Over Plein.nl

Plein.nl is ruim 15 jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot de grootste online winkel op het gebied van FMCG. Plein.nl heeft alles in huis voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je huisdieren en het huishouden. Is je favoriete douchegel nu bijna leeg, je tandenborstel toe aan vervanging of is het wasmiddel op? Binnen 24 uur heb je weer een mooie voorraad in huis. Dat is de belofte waar ze voor staan. 

‘’Plein – thuis in verzorging’’

Om bovenstaande beloften waar te kunnen maken hebben ze hun eigen applicaties gebouwd. De webshop, het intranet en een warehouse managementsysteem waar hun magazijnmedewerkers dagelijks gebruik van maken om alle bestellingen goed te kunne versturen. Deze applicaties maken ze telkens een beetje beter door als development team te sparren met marketing, klantenservice en logistiek. Door het uitwerken van functionele vraagstukken in technische oplossingen kunnen ze klanten en collega’s steeds weer een beetje beter helpen. Het team bestaat inmiddels uit zo’n 50 collega’s verdeeld over teams op het gebied van IT, marketing, commercie, klantenservice en operations. Ze hebben een ruim en modern kantoor boven een gezellig winkelcentrum in Maarssen. Het station is vrijwel voor de deur en ook hebben ze parkeermogelijkheden in de garage bij het kantoor, waarna je via de lobby (met een koffie/thee 2GO?) zo naar je werkplek toe wandelt! Binnen de organisatie hangt een informele en ondernemende sfeer. Het is een redelijk jong team met korte lijnen en veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot groei!

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij Plein.nl

Binnen Plein heerst een informele bedrijfscultuur met korte lijnen. Er leeft een echte ondernemerssfeer, waardoor er ruimte is voor eigen initiatieven. Je krijgt van ons de mogelijkheid dingen uit te proberen en eigen te maken. Het volgen van opleidingen, die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling binnen je vakgebied, stimuleren wij graag.

Goede onderlinge samenwerking, elkaar helpen en motiveren, zijn belangrijke elementen binnen ons team. Samen gaan we voor een continu beter resultaat. Wij geloven dat tevreden werknemers zorgen voor ultiem tevreden klanten, en dat is waar we het allemaal voor doen. Dagelijks zorgt Bianca voor een lekkere lunch waar we met alle teams altijd gezellig even voor gaan zitten. Daarnaast zorgt de feestcommissie voor een borreltje op zijn tijd en andere leuke uitjes. 

Plein.nl - Thuis in verzorging.