Menu
company_logo

Over Open Circle Solutions

In 2014 besloten Patrick Deenen en Jordan van Est dat het tijd was voor de volgende stap. Samen hebben zij Open Circle Solutions opgericht, daarvoor werkten zij al een aantal jaren samen.Met een visie gericht op zelfstandigheid, maar ook flexibiliteit en de open houding ten aanzien van nieuwe ideeën, wisten zij al gauw een team van ervaren medewerkers om zich heen te realiseren. Met een gemiddelde ervaring van 14 jaar en een gemiddelde leeftijd van 35, is Open Circle Solutions met recht een jonge, innovatieve én ervaren organisatie te noemen.De oprichters realiseerden zich vanaf het eerste moment dat medewerkers het succes van het bedrijf bepalen. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan communicatie en het onderhouden van de open cultuur. Plezier en transparantie staan hoog in het vaandel, zowel tijdens informele borrels, uitjes met de partners, als bij de driemaandelijkse themadagen, regelmatige kennissessies en softskill cursus aanbod. Het draagt allemaal bij aan de succesformule die Open Circle Solutions is.Specialisatie is de tweede pijler van het bedrijf. De IT-markt staat geen dag stil en het is onmogelijk alle ontwikkelingen bij te houden. Vanaf de eerste dag concentreert Open Circle Solutions zich op Open Source technologie. Innovatievere, flexibelere en goedkopere oplossingen bestaan niet zonder de enorme open source communities die er achter staan.

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij Open Circle Solutions

Vanuit een basis van Open Source technologie wil je nieuwe tools en technieken onderzoeken en testen waarbij je uitgaat van de beste oplossing voor het probleem en de klant. Hiervoor krijg je alle ruimte, tijd en opleidingsbudget zonder dat dit je beperkt in je keuzes en toekomstperspectief. Daarnaast wordt er bovengemiddeld geïnvesteerd in kennisdeling en opleidingen voor iedereen.Ook wil je graag meedenken en werken aan de visie en richting van het bedrijf en daarnaast verkennen we in onze Research & Development unit, genaamd Digital Labs, nieuwe en opkomende technologieën en wil je daaraan bijdragen.We onderscheiden ons door samen met de klant onze projecten te formuleren en uit te voeren en ons niet te richten op detachering. De uitdagende projecten zijn veelal Java, Cloud, Integratie en Big Data in combinatie met AI en Machine Learning.

Onze cultuur is verantwoordelijk, eigenwijs, kritisch en ‘klant centraal’ waarbij iedereen de vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt om te presteren!Bovendien zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden zeer goed te noemen. Zo bieden wij:- een uitstekende pensioenregeling

- een jaarlijks studiebudget

- 10 vrije studiedagen

- een aantrekkelijke bonusregeling

- 30 vakantiedagen.

Open Circle Solutions bedrijfsfilm