Menu
company_logo

Over OceanBI

Wij, OceanBI, ondersteunen organisaties in het gehele traject, van Data Management tot bruikbare stuurinformatie. OceanBI staat voor het vereenvoudigen van technische complexiteit op het gebied van data. Wij werken naar een pragmatische oplossing voor de lange termijn die ook voor mensen zonder technische kennis te begrijpen is. We stellen organisaties in staat om grip te krijgen op hun data door samen te bouwen aan kennis, en die kennis zoveel mogelijk bij de klant te beleggen. Wij kunnen uw organisatie ondersteunen en begeleiden waar nodig, zonder een afhankelijkheidsrelatie te creëren. Wij werken toe naar een schaalbare en overdraagbare BI omgeving en als partner maken wij het mogelijk, wanneer gewenst, om zelf aan de knoppen te zitten. Op deze manier bouwen wij aan een duurzame relaties met onze klanten. VisieOrganisaties zo snel en eenvoudig mogelijk van data naar inzicht helpen MissieOceanBI staat voor het vereenvoudigen van technische complexiteit op het gebied van data. Wij werken naar een pragmatische oplossing voor de lange termijn die ook voor mensen zonder technische kennis te begrijpen is. We stellen organisaties in staat om grip te krijgen op hun data door samen te bouwen aan kennis, en die kennis zoveel mogelijk bij de klant te beleggen. Wij kunnen uw organisatie ondersteunen en begeleiden waar nodig, zonder een afhankelijkheidsrelatie te creëren. Wij werken toe naar een schaalbare en overdraagbare BI omgeving en als partner maken wij het mogelijk, wanneer gewenst, om zelf aan de knoppen te zitten. Op deze manier bouwen wij aan een duurzame relaties met onze klanten. 

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij OceanBI

Ocean BI heeft een team van consultants met expertise op verschillende terreinen binnen de wereld van Business Intelligence. De consultants van Ocean BI zijn MSCA gecertificeerd en brengen deze kennis op heldere wijze in praktijk. We zijn ons bewust van de omgeving die bij de organisatie hoort en passen ons aan, zonder daarbij onze eigen visie uit het oog te verliezen.  

Samen met onze klanten werken we toe naar een situatie waar de organisatie grip heeft op data, zodat de ambitie om datagedreven te werken en beslissingen te nemen kan worden gerealiseerd. Open en transparante communicatie is de basis voor al onze projecten en we hechten er aan om tijdens de projecten actief kennis te delen.  Ons doel is om (complexe) datastromen om te zetten naar bruikbare stuurinformatie voor de organisatie. Hierbij blijven we kritisch op onszelf en de stappen die we zetten. Kan het slimmer, kan het eenvoudiger?  Wij helpen organisaties met een quick scan van de huidige Datawarehouse en Consultancy op gebied van Data Management en Business Intelligence.