Menu
company_logo

Over Infomedics

Infomedics ontzorgt zorgverleners: ze hoeven bijna geen administratie meer te doen. En dat doen we zo goed, dat we een van de meest succesvolle dienstverleners in business process outsourcing zijn. Infomedics is marktleider in facturering en debiteurenbeheer voor de zorgsector.Na een bezoek aan jouw zorgverlener, geeft hij aan ons door welke behandeling hij of zij heeft verricht en wij brengen dat, afhankelijk van hoe je verzekerd bent, bij jou in rekening. Ondertussen wordt ook de zorgverlener door Infomedics uitbetaald, zodat hij/zij niet op zijn geld hoeft te wachten. Dat klinkt simpel, maar om het proces vlekkeloos te laten verlopen, gebeurt er heel veel achter de schermen. Door onze IT'ers wordt een geavanceerd zelfgebouwd declaratieplatform draaiende gehouden, de afdeling Finance draagt zorg voor alle betalingen en een nog groter team collega's op de servicedesk staat dagelijks klaar om vragen te beantwoorden van onze inmiddels ruim 7.500 klanten en zo'n 13 miljoen Nederlanders die een rekening ontvangen.We groeien en worden steeds belangrijker in de keten. We veranderen van een serviceorganisatie naar een IT-club, en gezien de uitdagingen op ons pad kunnen we jouw kennis en kunde wel gebruiken!  

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij Infomedics

We noemen onze cultuur weleens "zacht en hard". We zijn mensgericht, denken mee en zijn zo flexibel mogelijk: werken bij Infomedics betekent namelijk werken voor heel veel Nederlanders. Het vraagt intelligentie en vakmanschap om ons werk eenvoudig te maken en houden: Infomedics blijft je uitdagen. Werken bij ons betekent daarom niet alleen werken vóór Infomedics, het betekent ook werken voor én aan jezelf. We bieden ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en coaching. Máár, we verwachten wel van jou dat jij ons vertelt waar je behoefte aan hebt. 

We werken op een andere manier bij Infomedics dan je misschien gewend bent. We voeren bijvoorbeeld geen traditionele beoordelingsgesprekken meer, maar werken samen naar een bedrijfscultuur waarin feedback geven en ontvangen heel belangrijk is. We vinden het daarom belangrijk dat je bevlogen bent in je werkt, en we hechten veel waarde aan eigenaarschap en zelforganisatie. Uiteindelijk doen we het samen, maar zoeken we wel naar jou als je niet terugdeinst voor wat complexiteit! Join jij? 

Werken bij Infomedics | Hoe is werken bij Infomedics?