Menu
company_logo

Over Flux Groep B.V.

Voor innovatieve en web-gebaseerde IT-oplossingen ben je bij fluX op de juiste plek. Met trots werken we samen met taxateurs, banken, woningcorporaties, beleggers en financiële instellingen. Ondertussen maken zo’n 1.100 mensen dagelijks gebruik van onze software. Met als resultaat dat er nu jaarlijks meer dan 50.000 taxaties worden gemaakt. Kortom, onze software heeft veel invloed in de commerciële vastgoedmarkt.  

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij Flux Groep B.V.

Hoe we die grote getallen hebben waargemaakt? Met een hecht team van 10 collega’s. Stuk voor stuk harde werkers die gedreven zijn door de inhoud van hun vak. Zo heeft iedereen een eigen specialisme. Door die kennis te bundelen versterken we elkaar. Zodra je voor het eerst op de werkvloer komt merk je direct de fijne sfeer. Iedereen werkt in 1 ruimte, dus je kan al je vragen direct stellen. En werk je een dag thuis? Dan staat er (digitaal) ook altijd iemand voor je klaar.  

“Ik wil graag dat onze collega’s groeien in hun rol of persoonlijke ontwikkeling. Ook daar denken we veel in mee. Van concrete doelen opstellen tot ruimte creëren om je ergens verder in te specialiseren.