Menu
company_logo

Over Biyond

Wij helpen ondernemers met de kracht van Biyond : Business Intelligence, Corporate Performance Management & Business Analytics.

Ondernemen betekent keuzes maken en vooruitkijken. Dat vraagt om inzicht en overzicht, want business beslissingen maak je op basis van de juist informatie. Maar wat is juist? Wat sluit naadloos aan op de vraag van vandaag en op de focus voor morgen?

Met Business Intelligence tools en Corporate Performance Management-oplossingen beantwoorden wij deze vragen voor onze opdrachtgevers. Door het verkrijgen van de juiste informatie en data komen we altijd tot doordachte oplossingen voor elke business uitdaging.

Het delen van onze expertise en ervaringen maakt ons een betrokken sparringpartner voor verschillende ondernemingen. Als onafhankelijke adviseur halen wij het maximale uit data, software en systemen. Wij streven altijd naar de meest optimaal functionerende IT-oplossing. Volledig commitment is waar wij voorstaan. Dat is volgens ons hét uitgangspunt voor een sterke samenwerking en succesvol resultaat.

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij Biyond

Wij werken pragmatisch, bright en samen

Slim werken begint volgens ons bij samenwerken. Daarom luisteren wij naar de vraag achter jouw vraag en verdiepen we ons in jouw bedrijfsvoering. Want kennen we elkaar dan weten we wat er werkelijk nodig is. Zo vertalen we elke managementuitdaging naar een informatievraagstuk. En deze informatie-vraagstukken pakken we graag samen op.

Data is er genoeg in je organisatie, dat is zeker. Maar hoe verzamel je die informatie? Hoe vertaal je data naar relevante informatie en gebruik je deze informatie ten behoeve van rapportages, analyses en dashboards? En hoe automatiseer je processen en verbeter je prestaties? Stuk voor stuk managementuitdagingen. Volgens ons dus uiteindelijk informatievraagstukken.

Vraagstuk in beeld, oplossing in kaart

Als specialisten in Business Intelligence, Corporate Performance Management en Business Analytics denken wij met je mee. We kijken samen naar de huidige informatieomgeving en informatiebehoefte. We onderzoeken de relevantie van bestaande data. Hoe lopen datastromen? Welke KPI’s heb je nodig? Hoe automatiseer je het proces van gegevensverzameling tot en met rapportage?

We willen alles weten, want we zijn nieuwsgierig en betrokken. Alleen zo kom je tot een waardevolle samenwerking, tot meer rendement en tot betere resultaten. Inderdaad, we gaan die stap verder. Pragmatisch, bright en samen.