Menu
company_logo

Over Adapt Analytics

Bij Adapt Analytics hebben we een omgekeerde hiërarchie. Waarde wordt gecreëerd door onze professionals. Bij ons beslist iedereen mee, want Adapt Analytics is deels van de medewerkers. Dit uit zich in het feit dat iedere medewerker die bij ons aan de slag gaat aandelen krijgt door waarde te leveren. In onze moderne arbeidsvoorwaarden kunnen professionals hun eigen beloningsstructuur kiezen en deze periodiek aanpassen.

Wij geloven sterk in de combinatie van consultancy en R&D. Een van onze kernwaarden is die van een ‘leven lang leren’, en daarom krijgt iedere medewerker, naast uitdagende consultancy werkzaamheden, ook genoeg ruimte om zichzelf te ontwikkelen en ideeën uit te werken. Om daarom jouw professionele ontwikkeling als Data Engineer zo goed mogelijk te faciliteren, maken we hier ruim budget en tijd voor vrij. Zowel voor het volgen van opleidingen, trainingen en cursussen, maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe toepassingen binnen ons Research & Development (R&D) data lab. Bij Adapt Analytics wordt iedereen in staat gesteld het beste uit zichzelf te halen en samen op zoek te gaan naar Thought Leadership in de analytics markt.

Dit doen we overigens altijd via goede business cases en vaste methodieken. Zo wordt de tijd die je aan R&D kan besteden zo effectief mogelijk benut. Ook bieden we een participatieregeling voor alle werknemers.

Bekijk vacatures

Werkcultuur bij Adapt Analytics

Bij Adapt doen we dingen anders. Bij ons geen ronkende teksten over prachtige klanten en nog betere opdrachten.

Wij geloven in de volgende vier kernwaarden:

Ondernemerschap
Iedereen beslist mee. En iedereen krijgt aandelen. In onze moderne arbeidsvoorwaarden kunnen professionals hun eigen beloningsstructuur kiezen en deze iedere 6 maanden zelf aanpassen. 

Leven lang leren
Iedereen is verplicht tenminste 8 uur per maand aan studie te besteden volgens een concreet kennisplan. Er is ruimte voor individuele kenniswensen. Naast formele opleidingen begeleiden we elkaar met actieve intervisie en coaching onder leiding van managing consultants.

Toegepaste R&D
Leren is meer dan enkel het vergaren van kennis. Het is juist ook belangrijk om nieuwe kennis op concrete vraagstukken toe te passen. Dit doen wij niet alleen bij klanten maar ook binnenshuis. Door deze investering in kennis en producten hebben we voor steeds meer branches en toepassingen al een oplossing klaarliggen. Of een begin daarvan.

Modern samenwerken
Als iets innovatie in de weg staat, is het wel hiërarchie. Te veel energie gaat verloren door management. Wij stimuleren iedere professional actief met zijn of haar ideeën aan de slag te gaan. Hier is tijd en budget voor.

Adapt Analytics - We discover your unknown!

In je data zit veel meer verborgen dan je denkt. Verborgen kansen maar ook verborgen risico’s. Wij helpen je deze onbekenden voor jou zichtbaar te maken, zodat je er écht wat mee kunt. Jouw bedrijf laten groeien en/of risico’s beperken.