• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

De samenwerking met HeadFirst Group

10 Nov 2022 Video & blog

Op 10 november 2022 is de samenwerking tussen StarApple en HeadFirst Group een feit geworden. Met deze stap verrijken we onze human touch services met de high tech oplossingen van HeadFirst Group. Via de groep werken dagelijks meer dan twintigduizend professionals bij ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa. HeadFirst Group wordt de stuwende kracht achter StarApple om onze groeiambities waar te maken. We krijgen toegang tot het platform van HeadFirst Group, wat ons netwerk aan IT-professionals sterk vergroot.

Alexander Kooi, managing director bij StarApple: “Talent laten groeien, dat is onze missie. Elke dag zoeken wij nieuw talent. Mensen die wij helpen het beste uit zichzelf te halen. Wij worden blij als we talent en organisaties kunnen helpen groeien. Dat is wie wij zijn, dat zit in ons DNA. Wij zijn verheugd met de samenwerking met HeadFirst Group. Zij worden de stuwende kracht achter StarApple. Deze mooie stap gaat ervoor zorgen dat StarApple in de komende jaren de grote ambities als succesvolle IT arbeidsbemiddelaar gaat waarmaken.”

StarApple blijft zelfstandig
StarApple wordt een zelfstandig merk binnen HeadFirst Group, waarmee wij onze eigen identiteit behouden. Het team blijft werken vanuit het bestaande kantoor in Voorburg en het huidige management blijft de organisatie leiden in haar groeistrategie naar de toekomst.

Natuurlijk blijven we de betrouwbare partner zoals je die kent, maar nu met een versterkte marktpositie. Dat opent nieuwe deuren, voor ons, onze opdrachtgevers én professionals.

Talent laten groeien doen we door professionals uit ons netwerk met zorg te verbinden aan opdrachten, waarbij professionals niet enkel doen wat ze eerder bij andere opdrachtgevers gedaan hebben, maar ook uitgedaagd worden een stap te maken in hun ontwikkeling. Met de samenwerking met HeadFirst Group kunnen we dit op nog grotere schaal gaan doen.

Zijn er nog vragen over bovenstaand bericht? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord! Meer informatie over het samenwerking van StarApple en HeadFirst Group, lees je in het persbericht.

Ceyhan Unal Partner

>Ceyhan UnalPartner

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!