• Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Menu
Events & Blog

Even voorstellen..

07 Aug 2017 Video & blog

We hebben een nieuwe collega mogen begroeten deze week! Op 1 augustus is Eva Izeboud gestart op de .Net afdeling. Zij zal onder begeleiding van Elise van Ingen, Pacco Ammann en Justin van Holy haar vleugels uitslaan binnen de recruitment branche, alhoewel ze hier wel al wat ervaring mee had.

Eva, welkom bij StarApple! Wij kennen elkaar wel. We hebben bij elkaar op de middelbare school gezeten en later nog samen gewerkt bij Teleperformance in Zoetermeer. Maar kan jij jezelf voorstellen aan onze lezers?

Hi Charlie, dank je wel! Natuurlijk kan dat. Ik ben dus Eva, in september word ik 26 en ik woon samen met mijn vriend Matthew en kat Bayley in Zoetermeer. Ik woon midden in het centrum en zit overal lekker dichtbij.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend/vriend(inn)en, zoals uit eten gaan of terrasjes pakken. Ook ben ik dol op koken en reizen, het liefst naar de zon of een leuke stedentrip. Verder heb ik een studie in de HR richting gedaan en na hier een paar jaar ervaring te hebben opgedaan, ben ik het Recruitment vak in gestapt. En hier zit ik dan!

Ik vind het echt leuk dat je bij ons komt werken, wat ga je precies doen bij StarApple?

Dank je, ik heb er zelf ook ontzettend veel zin in! Ik ga aan de slag als Recruitment Consultant voor de .NET markt in de regio’s Noord-Brabant en Limburg. De komende tijd ga ik mij vooral bezighouden met uitbreiden van ons klantenbestand! In de tussentijd wil ik mij zoveel mogelijk verdiepen in de markt en de materie. Het is gewoon heel technisch en mijn doel is toch om zoveel mogelijk te weten te komen van de .NET discipline. Des te beter kan ik inschatten hoe goed de kandidaat en het bedrijf met elkaar matchen, want aan beide kanten het “perfect match” gevoel creëren – dat is natuurlijk het einddoel!

Leuk om te lezen dat jij er ook zin in hebt! Je hebt natuurlijk al ervaring in het recruitment vak. Wat ga je meenemen van je vorige functie en kan je gebruiken bij ons?

Natuurlijk is het heel handig dat je telefonische screenings al gewend bent om te doen, dus daarin ben je wat minder ‘verlegen’ dan wanneer je dat voor het eerst moet doen. Verder is het ook fijn dat ik gewend ben om CV’s en profielen van kandidaten op te stellen, te schakelen met de klanten en LinkedIn actief te gebruiken. Ook het schrijven van vacature teksten vind ik erg leuk, hoe meer ruimte voor creativiteit, hoe beter!

Dat is zeker waar, je hebt misschien wel een voorsprong op anderen die bij ons komen werken die nog geen ervaring hebben. Je bent klaar voor deze uitdaging, maar wat hoop je te leren bij StarApple?

Een hóóp! Ik zou niet eens weten waar te beginnen. Het is voor het eerst dat ik mij zowel aan de klant kant bevind als aan de kandidaat kant, dus hierin is het natuurlijk de kunst om voor beide partijen even duidelijk en toegankelijk te zijn. Daar komt bij dat ik wel wat verstand heb van applicatiebeheer, maar er komt een heleboel kijken bij .NET en er zijn zo veel vertakkingen op dit platform. Ik hoop over een tijd de termen onder de knie te hebben, evenals de gesprekstechnieken die mijn collega’s gebruiken. Als laatste natuurlijk het opbouwen van een top database met leuke jobs, goede klanten en geschikte kandidaten – dat is waar ik uiteindelijk naartoe wil.

Dat is de juiste instelling! Hoe vind je het team waarin je terecht bent gekomen? Alleen maar mannelijke recruiters en een vrouw als teamleider..

Haha, heel erg leuk juist! Ik heb tot nu toe eigenlijk altijd in vrouwenteams gewerkt, dus ik vind de afwisseling juist leuk. Daar komt bij dat er ontzettend veel senioriteit in mijn team zit, er zitten echt een paar onwijze toppers waar ik heel veel van kan gaan leren.

Dat weet ik wel zeker! Wil je nog wat kwijt aan onze volgers?

Niet echt eigenlijk, heb jij tips? Misschien dat als ze me willen benaderen op LinkedIn voor werk ofzo dat ze me een connectieverzoek kunnen sturen?

Ja, deze blog komt natuurlijk op onze website en zal ik delen met mijn connecties op LinkedIn. Dus iedereen die op zoek is naar een baan of een collega in de .Net branche moet jou benaderen!

Eef, bedankt voor je tijd en het interview. Ik wens je heel veel succes de komende periode en mochten er vragen zijn laat het je directe collega’s weten en als zij er niet uitkomen mag je altijd even naar de overkant lopen om mij de vragen te stellen en dan krijg je natuurlijk wel een antwoord..

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan binnen de IT branche? Of zoek jij een nieuwe collega en kan je deze maar niet vinden? Laat het ons weten, we komen graag met jou in contact en wellicht kunnen we elkaar op korte termijn helpen! O ja, ook als je de nieuwe collega van Eva wilt worden, wij staan altijd open voor open sollicitaties en drinken graag een kop koffie met jou in ons kantoor.

>

Ik stuur je graag de nieuwste vacatures voor jouw technologie
Recruiter

Meld je aan voor de jobmail

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!